Ophalen van kleine en grote hoeveelheden oud ijzer

Armix Metaal - Ophalen Oud IjzerHebt u als particulier of bedrijf heel wat metaalafval? Denk daarbij aan oud ijzer, maar ook zink, inox, aluminium, enzovoort. Dan is er in regio Antwerpen slechts één adres: Armix Metaal. We zijn gespecialiseerd in het ophalen van oud ijzer in Deurne.

Vergunning voor alle metaalsoorten

Als vergund bedrijf voor de ophaling van ijzer mogen en kunnen we alle soorten metaal ophalen, sorteren en verwerken. Ook bijvoorbeeld matrijzen. Niet zeker wat te doen met uw metaal? Contacteer ons met uw vragen en we laten u weten welke bestemming uw oud ijzer en metaal kan krijgen.

Maak gebruik van onze complete dienstverlening

Armix Metaal voert kleine en grote klussen uit. Voor het grote werk maken we gebruik van containers die we zelf komen plaatsen en ophalen. Kunt u misschien ook een professional gebruiken voor het slijp- en afbraakwerk van uw metaal? Ook dan staan we paraat. Met ons als partner hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zich concentreren op wat voor u echt belangrijk is.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

We zijn expert in het ophalen van oud ijzer en helpen u graag verder in regio Deurne. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel niet en contacteer ons. Wij vertellen u graag over onze manier van werken.