Betaalbare containerverhuur bij u in de buurt

Armix Metaal - ContainersBouwen of verbouwen, het veroorzaakt heel wat afval. Hebt u veel metaalafval waar u snel en gemakkelijk van af wilt? Dan is een container huren een efficiënte oplossing voor uw afvalprobleem. Armix Metaal is uw adres voor containerverhuur in Deurne.

Alles-in-één oplossing

Armix Metaal maakt het u graag gemakkelijk. Wij voorzien de volledige logistieke organisatie van uw metaalafval. Hebt u grote hoeveelheden oud metaal? Wij komen de container plaatsen en ophalen en verwerken alles. Ook de slijp- en afbraakwerken nemen we graag voor onze rekening. U hoeft zich enkel te concentreren op uw verbouwings(werken) en wij zorgen voor de rest.

Oud ijzer ophalen

Onze firma is gespecialiseerd in het ophalen van oud ijzer. Dit kunnen zowel kleine als grote hoeveelheden zijn. Voor elke klus bieden we een oplossing op maat van uw wensen en noden aan, gebruik makend van ons professioneel machine- en wagenpark. Hiervoor komen we graag op voorhand langs om de uit te voeren werken te bespreken.

Neem contact op

Bent u als particulier of bedrijf geïnteresseerd in onze diensten en containerverhuur? Aarzel niet, neem contact op met onze firma in Deurne en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij vertellen u met plezier meer over onze werkwijze.