Expert in de afbraak van metaalconstructie

Armix Metaal -Slijp- & AfbraakwerkenArmix Metaal is uw vakman voor alles wat met metaal te maken heeft. Zo komen we langs voor het ophalen van oud ijzer, doen we aan containerverhuur voor oude metalen, maar breken we ook metalen constructies af.

Afbraak van metalen constructies

Een oude metalen ketel of andere metalen constructies, in een mum van tijd slijpen en breken we alles af zodat u snel van uw oude metalen verlost bent. Alles wordt vakkundig uitgevoerd door uw vakman die hiervoor een vergunning heeft. Kies voor de afbraak van metaalconstructie in Deurne voor degelijkheid en vakkundigheid, kies voor Armix Metaal.

Onze garantie: veilig en proper werk

Bij de uitvoering van de werken zorgen we ervoor dat alles veilig en conform de regels gebeurt. Bij ons geen gepruts, maar een degelijke, professionele aanpak van alle afbraakwerken. Zo nemen we de nodige maatregelen om uw andere materialen of de ruimte niet te beschadigen. Achteraf ruimen we alles ook netjes op zodat u meteen verder kunt met de installatie van uw nieuwe leidingen of constructies.

Contacteer ons voor een voorstel op maat

Binnen of buiten, wij verwijderen al uw oud metaal en ijzer. Autowrakken, ijzeren poorten, ketels, als het uit metaal gemaakt is, zorgen wij ervoor dat deze op de juiste bestemming terecht komen. Geïnteresseerd in onze diensten voor de afbraak van metaalconstructie? Aarzel niet en neem contact op met Armix Metaal in Deurne. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat op.